Star Trek : Discovery krijgt vijfde seizoen

  Volgens The GWW krijgt Star Trek Discovery een vijfde seizoen. Ondanks dat het vierde seizoen nog van start moet gaan in juli en ook nog het derde seizoen moet komen ziet CBS al een vijfde seizoen zeker zitten. Seizoen 4 en 5 zullen worden opgenomen in de Pinewood Studio's in Toronto.

  Netflix

  Star Trek: Discovery is de zevende franchise van de Start Trek reeks. Het verhaal van Star Trek: Discovery speelt zich af in het jaar 2256. De serie speelt zich tien jaar voor de serie Star Trek: The Original Series af. Ondertussen staan er twee seizoenen op Netflix. De derde is nog niet gelanceerd. De opnames van seizoen 3 zijn wel al afgerond, maar wanneer die op Netflix komen is nog de vraag.

  In het eerste seizoen zagen we een oorlog tussen de Federation en het Klingson rijk. In het tweede seizoen zien we de ontmoeting met het schip USS Enterprise met kapitein Christopher Pike. In de komende drie seizoenen zullen we meer nieuwe missies zien en worden er nog meer planeten ontdekt. Het derde seizoen zal nog dit jaar te zien zijn op Netflix en snel genoeg volgen seizoen 4 en 5. Wat we al weten van het derde seizoen is dat het verhaal zich 800 jaar later afspeelt in de toekomst.

  Nog meer Star Trek

  De komende periode zullen we sowieso veel meer van Star Trek te zien krijgen. Ook de opnames van Star Trek: Picard zijn in volle gang en komt er een nieuwe serie van de reeks Section 31. Zo komen er zelfs nog twee nieuwe series, alleen is daarover nog niet zo heel bekend en zullen we nog moeten wachten wat de makers van Star Trek nog meer van plan zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.