Stapels PS5, PS4 games met korting in Spring Sale

News
woensdag, 27 maart 2024 om 13:30
alan wake 2f1684755948
De lente wordt nog wel eens gevierd met kortingen en deals. Zo hebben we de Steam Spring Sale bijvoorbeeld al achter de rug. Nu zijn er ook heel wat PS4 en PS5 games afgeprijsd in de Spring Sale van de PlayStation Store.
Met lang weekend in aantocht zullen veel mensen geen nee zeggen tegen een nieuwe game. Daarvoor kun je nu terecht in de PlayStation Store. De Spring Sale is namelijk begonnen en die geeft korting op heel veel, soms vrij recente games.

PlayStation Store Spring Sale begint net

Er zijn nu al vrij veel games afgeprijsd in de PlayStation Store en dat is nog maar het begin. De sale duurt namelijk vrij lang, tot 24 april, en ongeveer halverwege worden er nog meer games toegevoegd. Voor nu zijn dit een aantal van de mooiste deals:
Uiteraard is er nog veel meer in de aanbieding, dus als je nieuwsgierig bent of een specifieke game er tussen staat, kun je even bij PlayStation zelf kijken. Dat is natuurlijk ook een manier om de hele sale te bekijken, al ben je daar wel even mee zoet.
Je kunt trouwens nog veel meer leuke deals meepakken voor het paasweekend. Er zijn bijvoorbeeld deals bij MediaMarkt. Bij bol kun je veel games met korting scoren en is er ook LEGO afgeprijsd.