Squid Game seizoen 2 wordt nog dodelijker

News
vrijdag, 13 mei 2022 om 11:00
squidgame unit 106 35480 1f1633513695
Squid Game was een groot succes voor Netflix, dus het is niet zo gek dat de streamingdienst een tweede seizoen heeft besteld. Als je het eerste seizoen al heftig vond, maak je borst dan maar nat: het wordt nog dodelijker.
Tijdens een interview met The Playlist vertelt Squid Game-bedenker Hwang Dong-Hyuk dat hij al een aantal scènes voor seizoen 2 van de hitserie heeft gevisualiseerd. ‘’Ja, er zijn een paar, maar ik wil geen spoilers geven,’’ aldus Dong-Hyuk. ‘’Ik kan alleen maar zeggen dat er nieuwe spellen komen, zelfs betere dan in het eerste seizoen.’’
Let op: er volgen spoilers voor Squid Game seizoen 1!
Dong-Hyuk houdt zijn lippen stijf op elkaar wat betreft het plot van het tweede seizoen. Wel weten we al dat Lee Jung-Jae, die Seong Gi-Hun speelt, terugkeert. Tot zover is hij de enige acteur die officieel terugkeert, maar dat zal geen verrassing zijn voor wie de serie heeft gezien. Hij is namelijk de enige die de brute Squid Games heeft overleefd.

Squid Game seizoen twee laat nog even op zich wachten

Wellicht keert wel HoYeon Jung terug, maar niet als Kang Sae-byeok, maar als haar tweelingzus. Of dit een serieuze overweging van Dong-Hyuk is of als grap bedoeld was, is nog even afwachten. Het gaat namelijk nog een tijdje duren voor het nieuwe seizoen op Netflix verschijnt. Dong-Hyuk liet onlangs nog weten dat hij de scripts wel in zijn hoofd heeft zitten, maar nog niet heeft opgeschreven.

Populair Nieuws