Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin demo is eindelijk speelbaar

News
woensdag, 16 juni 2021 om 8:00
20210313 ff originf1623614748
Sinds de aankondiging van Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin kunnen spelers al een demo van de game proberen. Helaas verliep het spelen van die demo niet vlekkeloos en kwamen er in veel gevallen met de download al problemen naar voren. Gelukkig heeft Square Enix niet stilgezeten en is de demo nu wél speelbaar op de PlayStation 5.
Voordat Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin een update kreeg, was de demo vrijwel niet speelbaar. Er kwamen fouten opdagen tijdens het downloaden, de game startte niet op, of de game liep vast. Na een dag onderzoeken wist Square Enix gelukkig de fouten te vinden en heeft ze deze nu opgelost.
Spelers die de demo graag willen spelen kunnen dat nu dus geheel ongestoord doen. De demo is speelbaar op de PlayStation 5 tot en met 24 juni.

Wat is Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin?

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin is een geheel nieuwe game in de Final Fantasy reeks en geeft dan ook nieuwe elementen. In plaats van een turn based stijl lijkt dit meer op een Hack and Slash game die vergelijkbaar is met Nioh. Hoewel dit zeker geen kwaad kan, wordt het wel wennen voor oude fans. Square Enix heeft al wel beloofd dat Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin een ware Final Fantasy game is, alleen één die andere stijlen met zich meebrengt.
Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin komt ergens in 2022 uit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en PC.

Populair Nieuws