Spotify Wrapped 2020 is online!

News
woensdag, 02 december 2020 om 12:00
spotify 1360002 1920f1589289756
Spotify Wrapped 2020 is beschikbaar. Dit is de jaarlijkse actie van Spotify waarbij jij al je favoriete nummers en artiesten van het afgelopen jaar kan bekijken. Ieder jaar is dit ontzettend populair: iedereen deelt zijn of haar resultaten online en Spotify komt met de meest bizarre feitjes, artiesten en enorm hoge geluisterde minuten.

Wat kan je zien?

Op Spotify Wrapped krijg je een heleboel verschillende feitjes te zien. Zo krijg je hele random dingen te horen, zoals welk nummer jij een stuk eerder luisterde dan de rest, maar ook wie jouw favoriete artiesten en nummers waren. Je krijgt een top vijf van zowel je meest geluisterde artiesten als nummers en Spotify laat je ook nog eens zien hoeveel minuten je in totaal naar muziek geluisterd hebt in het afgelopen jaar.

Dit is niet alles

Buiten al deze dingen biedt Spotify Wrapped jou zelfs nog meer. Zo laat de dienst je van alles zien over wie je gestreamd hebt, wanneer je begon met streamen en welke nummers je veel luisterde, maar ze maken ook nog eens een aantal afspeellijsten voor je met al jouw favoriete nummers en artiesten erin. Ook maken ze een afspeellijst met nummers die jij nog wel eens leuk zou kunnen vinden.
Spotify Wrapped is ieder jaar weer ontzettend geliefd en natuurlijk dus ook een slimme zet van Spotify. Het is echt een feature die geen andere muziek app heeft, waardoor Spotify dus ieder jaar nog populairder wordt. Spotify is ieder jaar weer een hoogtepunt voor de Spotify luisteraars.

Populair Nieuws

Laatste Reacties