Spotify vernieuwt de mobiele app en toont favorieten per dagdeel

  Spotify heeft een nieuwe versie van haar mobiele app uitgebracht. De startpagina is opnieuw ingedeeld en toont nu jouw favoriete afspeellijsten, podcasts en albums per dagdeel.

  De nieuwe homepagina van Spotify heeft nu zes vakjes bovenaan. In deze vakjes toont de app je favoriete afspeellijsten, podcasts en albums. Deze favorieten worden samengesteld op basis van je luisterhistorie. Daarbij wordt ook het tijdstip van luisteren meegenomen. Luister je dus vaak in de ochtend naar een bepaalde podcast, dan krijg je die ook in de ochtend voorgeschoteld. Ga je 's avonds vaak hardlopen en heb je daar een favoriete playlist bij? Spotify heeft in het vervolg de playlist al voor je klaarstaan.

  Spotify

  Suggesties

  Onder deze zes vakjes vind je vanaf nu de sectie 'speciaal voor jou'. Hier vind je suggesties voor nieuwe podcasts, je eigen gepersonaliseerde afspeellijsten en andere aanbevelingen om naar te luisteren.

  Spotify baseert de homepagina dus grotendeels op basis van wat je in het verleden geluisterd hebt. De nieuwe homepagina is dan ook alleen te zien als je minimaal 30 dagen luisterhistorie hebt.

  Heb jij het nieuwe ontwerp al gezien? Vind je het een verbetering, of geef je toch de voorkeur aan de oude structuur? Wat vind je ervan dat Spotify meeluistert en je aanbevelingen doet op basis van je luistergedrag?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.