Dit is de nieuwste rage op Tiktok

News
dinsdag, 10 maart 2020 om 12:00
white 2565766 1920f1583767129
Op Tiktok zie je allerlei verschillende rages. In het begin waren het nog dansjes en vines. Tegenwoordig zijn life hacks enorm populair. Maar dat is niet het enige. Naast life hacks zijn video´s waarin je simpelweg alleen maar slaapt opeens populair geworden.

Slapen

Ondanks dat er vele rages voorbij komen op Tiktok, is dit toch wel één van de opmerkelijkste. Terwijl je aan het livestreamen bent, film je jezelf terwijl je slaapt. Sommige Tiktokkers hebben door deze rage duizenden volgers erbij gekregen. Mensen kijken de livestream van iemand die slaapt om de reacties die onder de video staat. Sommige Tiktokkers verdienen voor deze video´s zelfs geld. Dat komt door de sponsors die worden aangetrokken door video´s die veel worden bekeken.
Naast de rage van slapen op Tiktok zijn ook video´s waarin je eet erg populair. Ook Tiktok dansjes kom je voortdurend tegen op Tiktok. De laatste tijd zijn er ook veel video´s waarbij je lifehacks kan volgen. Sommige lifehacks werken en sommige ook totaal niet. Veel YouTubers maken video´s waarin ze die lifehacks op Tiktok uitproberen om te testen of ze echt werken of niet.

Populair Nieuws