Disney+ nog niet verkrijgbaar op KPN en Ziggo Box

News
dinsdag, 10 maart 2020 om 11:10
10 beste disney actie series op disney nederland knokken met dit aanbod 154626 3 200310 082447f1583829935
Op 24 maart zal Disney+ officieel in veel meer Europese landen te zien zijn, denk hier bijvoorbeeld aan Engeland, Ierland, Duitsland, Oostenrijk en Italië. Om de Disney+ app beschikbaar te maken voor de mediabox van deze landen, zou Disney een deal hebben gesloten met het Engelse televisienetwerk Sky. In Nederland staat het ondertussen even stil.

Steeds meer landen hebben Disney+

Rond het einde van maart zal de nieuwe streamingdienst Disney+ voor een hoop andere Europese landen beschikbaar zijn. Het zal gaan om Engeland, Ierland, Duitsland, Oostenrijk en Italië. Daarnaast zijn andere landen zoals Frankrijk, Spanje en Zwitserland ook bij het lijstje toegevoegd. Door de deal die Disney met het Engelse tv-netwerk Sky heeft gesloten, zal de app voor deze landen in de media box beschikbaar zal zijn. In Nederland is dit nog niet geval.
Steeds meer Nederlanders beginnen zich af te vragen waarom de Disney+ App nog niet beschikbaar is op Ziggo Box en KPN. De kans is groot dat de App hier binnenkort beschikbaar zal zijn, maar dit zal nog wel even duren. Nadat er bij Ziggo en KPN werd gevraagd naar de situatie, werd er verteld dat het onderwerp nog op tafel zou liggen en besproken zou worden. Toch bleek er nog geen overeenkomst te zijn. Het blijft dus onzeker wanneer Disney+ op Ziggo Box en KPN zal verschijnen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties