Spotify storing zorgt voor problemen met muziek streamen

News
maandag, 12 juni 2023 om 11:15
spotify 1360002 1920f1589289756
Met Spotify kan je on-demand luisteren naar al je favoriete muziek. Momenteel is dan alleen niet voor iedereen mogelijk, want het lijkt erop dat de streamingdienst kampt met een storing.
Waar je vroeger nog op zoek moest gaan naar nieuwe platen in de winkel of in een webshop, kan je tegenwoordig heel simpel naar allerlei soorten muziek luisteren. Met muziek-streamingdiensten heb je namelijk toegang tot zo'n beetje alles wat oude en hedendaagse artiesten te bieden hebben. Maar dan moet de streamingdienst in kwestie natuurlijk wel goed werken.
Helaas lijkt dat laatste momenteel niet helemaal het geval te zijn met Spotify - met afstand de meest populaire muziek-streamingdienst. Op Allestoringen.nl worden namelijk veel problemen gemeld met de dienst. De meeste klachten over Spotify gaan momenteel over de app van de dienst. Zij kunnen momenteel niet naar muziek of podcasts luisteren door de storing.

Wordt er gewerkt aan de storing?

Spotify heeft een officieel Twitter-account die status updates geeft over storingen en andere problemen met de dienst. Op Spotify Status is alleen nog geen melding gemaakt van een storing. Het is dus goed mogelijk dat de technische problemen nog niet bekend zijn bij Spotify, waardoor er waarschijnlijk nog niet gewerkt wordt aan een oplossing. Hopelijk is de storing snel weer voorbij, zodat iedereen weer naar zijn of haar favoriete muziek kan luisteren.

Populair Nieuws