Splatoon 3 is onderweg naar Switch!

News
vrijdag, 19 februari 2021 om 10:30
splatoon3f1613650234
Nintendo heeft woensdagavond tijdens Nintendo Direct Splatoon 3 aangekondigd. De game komt in 2022 naar de Nintendo Switch.
Nintendo eindigde de stream op woensdag met een verrassing: de trailer van Splatoon 3. De game zal de verfgevechten uit de eerste twee delen verplaatsen naar nieuwe gebieden; de stad Splatsville, en het woestijngebied Splatslands.
De trailer heeft nog niet veel nieuwe gameplay getoond. Wel waren customizable karakters en outfits te zien, naast de gameplay die we van Splatoon en Splatoon 2 gewend zijn. De specifieke releasedatum is nog niet bekend.
In Splatoon neem je het met verfkwasten en -geweren op tegen je tegenstanders. Het is de bedoeling om de kleur van jouw team over het grootste deel van de omgeving te verspreiden. Verwacht van Splatoon 3 dan ook meer wapens en manieren om creatief te zijn met kleur.

Aankondigingen tijdens Nintendo Direct

Splatoon 3 is slechts een van de vele onthullingen die Nintendo deed tijdens Nintendo Direct. Zo werden Pyra en Mythra van Xenoblade Chronicles 2 onthuld als een nieuw Smash karakter, en werd bekend dat er Mario-items worden toegevoegd aan Animal Crossing: New Horizons.

Populair Nieuws

Laatste Reacties