Nieuw Super Smash Bros Ultimate karakter onthuld

News
donderdag, 18 februari 2021 om 12:00
smashbrospyra12f1613638820
Nintendo heeft op woensdagavond een nieuw Smash Bros karakter onthuld. Pyra en Mythra van Xenoblade Chronicles 2 komen in maart naar Super Smash Bros Ultimate in maart.
Het lijkt erop dat Pyra en Mythra één personage zijn, en tijdens het spelen kunnen wisselen net zoals Zelda en Shiek. De twee dames zijn het 79e Smash Bros karakter die worden toegevoegd aan de game. De nieuwe karakters komen in maart naar de game, schrijft Nintendo op Twitter.
Check hieronder de eerste beelden van Pyra en Mythra die als nieuw Super Smash Bros Ultimate karakter in aantocht zijn.
Nintendo plaatste op woensdag tijdens Nintendo Direct een maar liefst vier-en-een-halve minuten lange trailer waarin we op het verkeerde been werden gezet. Het leek er namelijk op alsof het hoofdpersonage Rex uit Xenoblade Chronicles 2 Smash Bros zou joinen voordat Pyra en Mythra werden onthuld.

Pyra en Mythra zijn zwaardvechters

Een volledige moveset van het duo zal later onthuld worden. Het lijkt erop dat Pyra en Mythra voornamelijk zwaardvechters zijn die hun Smash aanval kunnen upgraden met vuur. Pyra en Mythra zullen los te downloaden zijn, of als onderdeel van Fighters Pass 2. Met de vierde fighter in aantocht zijn er nog twee plekken te vergeven in de tweede DLC pas.

Populair Nieuws