Spin-off Ni no Kuni: Cross Worlds krijgt Europese release in de zomer

News
maandag, 04 april 2022 om 17:30
ni no kuni cross worlds imagef1649072448
De populaire JRPG Ni no Kuni heeft in Zuidoost-Azië al een tijdje een mobiele game genaamd Ni no Kuni: Cross Worlds. In Europa hoeven we nu niet lang meer te wachten voor we deze game zelf uit kunnen proberen. Ontwikkelaar Netmarble laat weten dat de game deze zomer wereldwijd beschikbaar is.
Net als in voorgaande games werken Level 5 en Studio Ghibli wederom samen om een magische wereld tot leven te brengen. Ni no Kuni: Cross Worlds is een MMORPG waarin je een virtual reality videogame genaamd Soul Drivers betreedt, dat zich afspeelt in een fantasierijke omgeving. Al snel kom je erachter dat het helemaal geen virtuele wereld is en in verbinding staat met de echte wereld waar je karakter vandaan komt. De mysterieuze Rania vertrouwt je een belangrijke missie toe: herbouw je koninkrijk die geplunderd is door machtige vijanden en redt de twee verbonden werelden van de vernietiging.

Kies zelf de class en uiterlijk van je karakter in Ni no Kuni: Cross Worlds

In Cross Worlds kun je je eigen class kiezen, iets wat in voorgaande games uit de reeks niet kon. Spelers kunnen kiezen uit een swordfighter, witch, rogue, engineer en destroyer. Hoe je karakter heet en eruitziet kun je ook zelf bepalen.
De game werd in Zuidoost-Azië goed ontvangen en bracht binnen elf dagen al 100 miljoen dollar op, waarmee het titels als Genshin Impact en Pokémon Go versloeg. Deze zomer is de game dus ook eindelijk voor de rest van de wereld beschikbaar, op zowel iOS als Android. Op de officiële site kun je alvast kennismaken met de classes, familiars en locaties. Ook geeft de site je vast een voorproefje van de soundtrack door Joe Hisaishi, die ook de soundtrack voor de vorige twee games en verschillende Ghibli-films verzorgde.

Populair Nieuws

Laatste Reacties