Spider-Man krijgt snel gloednieuwe LEGO set

News
vrijdag, 01 december 2023 om 10:00
Spider-Man fans hebben dit jaar kunnen genieten van een nieuwe film én een nieuwe game. Volgend jaar beging ook meteen lekker. Er is namelijk een nieuwe Spider-Man LEGO set onthuld.
Je hebt de afgelopen jaren vast de nodige LEGO helmen in de winkel gezien. Star Wars dient het vaakst als inspiratie, maar Marvel blijft niet ver achter. Er zijn bijvoorbeeld al sets van de helmen van Star-Lord en Iron Man en een soortgelijke set van het hoofd van Venom.
In 2024 komt er namelijk een nieuwe set waarmee je het masker van Spider-Man kunt nabouwen. Het gaat om een vrij klassiek masker in het rood, met een zwart webpatroon. Het is dus in ieder geval duidelijk dat het het masker is van Peter Parker en niet bijvoorbeeld Miles Morales.
De set telt 487 steentjes, wat relatief weinig is voor een helm-achtige set. Dat heeft er mogelijk mee te maken dat er een aantal vrij grote elementen gebruikt wordt, terwijl andere helmen juist uit vrij kleine stukjes bestaan. Wel is een aantal steentjes bedrukt, dus dat scheelt in het stickerplakken.

Wanneer verschijnt de nieuwe Spider-Man LEGO-set?

Je hoeft niet heel lang te wachten voor je deze Spider-Man set in huis kunt halen. Hij verschijnt namelijk over precies een maand. Vanaf 1 januari 2024 kun je het masker van Spider-Man met eigen handen in elkaar zetten.