Update - Spider-Man Miles Morales PS5 release dit jaar tijdens feestdagen

  Nadat we al hebben mogen genieten van Marvels Spider-Man op de PlayStation 4 zal de PS5 ook een game van onze vriendelijke spinnenvriend kennen. Spider-Man komt naar PS5 met het Spider-Man personage Miles Morales. De game heet Spider-Man Miles Morales en verschijnt eind 2020.

  Dit nieuws werd bekend gemaakt tijdens de PS5 The Future of Gaming Show van vanavond. Vooralsnog is er nog vrij weinig bekend over deze game, maar tijdens de showcase zijn al wel de eerste beelden getoond. We zien dat het allemaal draait om een bekend personage.

  Spider-Man Miles Morales PS5 op komst

  Miles Morales is een van de bekendere personages die in de stripverhalen vaker het pak van Spider-Man heeft aangetrokken. Het lijkt erop dat hij nu zelf de held van de dag wordt in zijn eigen game. Hierdoor kan hij door de stad slingeren en de superheld uithangen. Miles Morales verscheen eerder ook al als personage in zijn eigen film: Into The Spider-Verse.

  Het personage werd toen bijzonder goed ontvangen en fans vroegen toen al op meer Miles Morales. Dat gaan ze nu dus duidelijk krijgen met de toekomstige Spider-Man PS5 release

  Als de game van hetzelfde niveau wordt als de vorige PlayStation exclusieve Spider-Man game, dan wordt Spider-Man voor de PS5 echt een game om naar uit te kijken. Die game kreeg maar liefst een 9,0 in de Marvel Spider-Man PS4 review. Eind 2020 komt de game al uit, dus het ziet er naar uit dat we potentieel goed het jaar uit kunnen slingeren.

  Update - Miles Morales wordt een expansie van het origineel

  In een gesprek met The Telegraph verduidelijkt Simon Rutter dat de aangekondigde Spider-Man Miles Morales geen volledig nieuw deel is, maar eerder een uitbreiding bovenop een verbeterde versie van de originele titel. Het lijkt er dus op dat Spider-Man Miles Morales de content van het origineel zal bevatten, maar dan verbeterd voor de PlayStation 5 en met nieuwe content die rond Miles gecentreerd is.

  Je zou [Miles Morales] een expansie kunnen noemen en een verbetering van het origineel. Er is een substantiele uitbreiding rond Miles Morales en dat is de expansie, maar ook de basisgame en de game engine krijgen flinke verbeteringen. Uiteraard gebruiken we hiermee de mogelijkheden en features die de PlayStation 5 biedt.

  Simon Rutter, Sony Interactive Entertainment
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.