Xbox Live Games with Gold februari 2020 - Wat spelen we deze maand?

Article
woensdag, 29 januari 2020 om 11:22
star wars battlefront cover art1 1280x720f1595431158
Het is bijna de tweede maand van het jaar en waar de vorst het laat afweten, doet Microsoft dat niet. De Xbox Games with Gold voor februari 2020 zijn namelijk bekend. Een verse lading gratis games voor Xbox bezitters die dit keer lekker gevarieerd is. Dit is de line-up van deze maand.

Star Wars Battlefront

De eerste game die Microsoft ons deze maand cadeau doet is de originele Star Wars Battlefront uit 2004. Deze game laat je vechten als een soldaat van een van de vier beschikbare facties: het Galactisch Keizerrijk en de Rebellenalliantie uit de eerste trilogie, en de Galactische Republiek en de Separatisten uit de tweede Star Wars filmtrilogie.
Trek ten strijde in verschillende bekende omgevingen en veldslagen die jouw Star Wars hart sneller doen kloppen. De game kan met maximaal 16 spelers online gespeeld worden of offline in een splitscreen modus met twee spelers.
Star Wars Battlefront is gratis te downloaden tussen 16 en 29 februari voor Xbox One en Xbox 360 bezitters.
nswitch callofcthulhu 04f1595431133

Call of Cthulhu

Als je meer van Role Playing Games houdt, is deze titel precies wat je zoekt. Call of Ctulhu laat je afdalen in een wereld waar niets is wat het lijkt. De game, gebaseerd op de pen and paper RPG van Chaosium, neemt je mee op avontuur in het universum van HP Lovecraft.
De wereld zit vol mysteries, gruwelijke dingen, demonen en eeuwenoude goden en sektes die de Cthulhu Mythos domineren. Hun doel is het einde van al het bestaan en jij moet ze zien te stoppen. Het probleem is alleen dat jij balanceert op de grens van waanzin.
Call of Cthulu is gratis te downloaden tussen 16 februari en 15 maart voor Xbox One.
fable heroesf1595431098

Fable Heroes

Xbox 360 (en Xbox One) bezitters kunnen deze maand aan de bak met Fable Heroes deze beat 'em up game van Lionhead Studios laat je knokken tegen talloze vijanden uit het Fable universum. Dat kun je alleen doen of met maximaal vier spelers in de multiplayer van de game.
Terwijl je je een weg baant door hordes tegenstanders kun je genieten van de magische omgevingen uit het bekende universum van de RPG-franchise. De game kwam in 2012 uit in het Xbox Live Arcade Next programma als de eerste familievriendelijke Fable game.
Fable Heroes is beschikbaar tussen 1 en 15 februari.
tt isle of manf1595431084

TT Isle of Man

In TT Isle of Man kunnen motorliefhebbers hun hart ophalen. De game is namelijk een motorrace simulatiegame die je midden in de bekende Isle of Man races zet. Met een verhaal gedreven carrièremodus train je voor de TT en race je uiteindelijk mee in de race zelf. Die race is authentiek nagemaakt en bevat onder andere de 200 bochten uit het echte parkoers, de officiële rijders en motoren uit de race.
TT Isle of Man laat je naast het racen ook interviews geven, je team managen en de andere aspecten van het toernooi beleven. Last but not least kun je aan de slag met een multiplayer voor 8 spelers.
TT Isle of Man is de hele maand februari te downloaden voor Xbox One.

Xbox Games with Gold van februari 2020

Met deze games mogen we de tweede maand van het jaar onze uren besteden. Welke games ga jij deze maand spelen? Laat het ons in de reacties hieronder weten!

Populair Nieuws