Spelers hoeven zich 'geen zorgen' te maken over EA Sports FC 24 graphics

News
maandag, 17 juli 2023 om 16:30
ea sports fc 24 groepsfotof1689600432
Vorige week is EA Sports FC 24 officieel uit de doeken gedaan via een nieuwe cover en een trailer. Veel fans vinden de gezichten niet bepaald accuraat, maar volgens EA hoeft niemand zich zorgen te maken over de graphics.
Normaal zijn er op de cover van de FIFA games één, twee of soms drie spelers te zien. Voor de Ultimate Edition van EA Sports FC 24 heeft Electronic Arts alleen een heel blik spelers opgetrokken, van huidige sterren tot aan legendarische voetballers als Johan Cruijff, Pelé en David Beckham.
Op social media wordt de cover alleen door fans belachelijk gemaakt. Sommige voetballers lijken namelijk niet heel erg op hun werkelijke evenbeeld of ze hebben een opmerkelijke uitdrukking. Zo ziet Andrea Pirlo eruit of hij per ongeluk het veld op is gelopen.
Door de gezichten zijn er ook zorgen bij de fans van de FIFA games. De gezichten van bekende voetballers zagen er in de games namelijk erg goed uit, waardoor nu de vrees is dat EA Sports FC 24 er minder goed uit zal zien dan de voorgangers.

Moeten fans zich zorgen maken?

Volgens John Shepherd, executive producer van EA, hoeven fans zich alleen geen zorgen te maken over de graphics in EA Sports FC 24. Dat heeft hij laten weten in een reactie aan IGN. Het maken van de cover met zoveel voetballers zou een flinke uitdaging zijn geweest met alle licenties. Waarschijnlijk is de cover die is gepresenteerd een haastklus geweest met sommige voetballers.
Shepherd stelt dat het belangrijkste is, dat ‘er heel veel wordt gedaan om de gelijkenis van spelers te verbeteren’. Volgens de topman wordt er geluisterd naar de feedback en zullen ‘de visuals er geweldig uitzien’.

Populair Nieuws