Speler van Napoli is woedend op zijn eigen club

News
donderdag, 28 september 2023 om 8:30
pexels markus spiske 114296f1694783320
Victor Osimhen overweegt ernstig juridische stappen te ondernemen tegen zijn eigen club, Napoli, na een schandalig incident. Tijdens de wedstrijd tegen Bologna kreeg Napoli de kans om een strafschop te benutten en de overwinning binnen te halen. Osimhen nam de penalty, maar miste helaas het doel. Zijn trainer, Rudi Garcia, besloot hem kort daarna te wisselen.
Wat volgde, zorgde voor ophef en verontwaardiging. Napoli publiceerde een TikTok-video waarin Osimhen zogenaamd met een hoge piepstem bij de scheidsrechter klaagde en vervolgens de strafschop miste. Het filmpje werd gedeeld op het officiële Napoli TikTok-account.
De zaakwaarnemer van Osimhen, Roberto Calenda, reageerde sterk op het incident. Hij noemde het filmpje "onacceptabel" en wees erop dat dit de speler schade berokkent. Bovendien benadrukte hij dat Osimhen al eerder negatieve media-aandacht en valse berichtgeving had moeten doorstaan, wat zijn reputatie schaadde.

Juridische stappen tegen Napoli

Als reactie op deze situatie overweegt Osimhen nu juridische stappen tegen Napoli. Zijn entourage is vastberaden om de speler te beschermen en eventuele schade aan zijn imago te herstellen. Dit betekent dat er mogelijk een juridisch geschil zal ontstaan tussen de speler en zijn eigen club om deze kwestie op te lossen.
Het incident heeft een schaduw geworpen over de relatie tussen Osimhen en Napoli, en de komende tijd zal duidelijk worden hoe deze zaak zich zal ontwikkelen en welke stappen er genomen zullen worden om de geschillen op te lossen.