Speel The Crew Motorfest dit weekeinde helemaal gratis!

News
vrijdag, 15 september 2023 om 10:30
the crew motorfestf1675255600
Sinds deze week ligt de nieuwe The Crew Motorfest in de virtuele en fysieke winkelschappen. Voor wie nog twijfelt over deze nieuwe racegame heeft Ubisoft een uitstekende aanbieding: je kan de game nu helemaal gratis spelen!
Na eerder de hele Verenigde Staten aangedaan te hebben, bezoekt The Crew in dit derde deel het kleurrijke en zonnige Hawaii. Je racet door Honolulu, gaat offroad of rijdt over het randje van de vulkaan. The Crew Motorfest is sinds deze week te koop in de diverse stores en bij de (web)winkels, maar wie nog niet overtuigd is, kan ook veel goedkoper afreizen naar Hawaii: gratis!
Ubisoft biedt in de Ubistore een uitgebreide trial aan van de game. Iedereen die Motorfest gratis wil uitproberen kan dat doen door de trial voor PC te scoren.
De trial is dit hele weekeinde nog beschikbaar tot 18 september. De trial is niet oneindig, maar behoorlijk lang. Wie de game speelt krijgt maar liefst 5 uur de tijd om de game uit te proberen. PC gamers kunnen hiermee dus een goed idee krijgen of Hawaii voor hen the place to be is.

The Crew Motorfest ook uit te proberen op PlayStation.

Ook console spelers kunnen Motorfest uitproberen. In de PlayStation Store kan een proefversie van de game opgehaald worden. De game is speelbaar op zowel PS4 als PS5. Een trial voor Xbox consoles is nog niet verschenen.
The Crew Motorfest is het derde deel in de The Crew serie en biedt een open wereld setting. Door de kleinere schaal, de kleurrijke setting en het festival-thema wordt de game veelal vergeleken met Forza Horizon. Ook in dit deel kunnen spelers een grote collectie luxe auto's, vliegtuigen en boten besturen. De game is net als de eerdere delen ontwikkeld door Ivory Tower. The Crew Motorfest is verschenen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One, en Xbox Series X/S.

Populair Nieuws