Speel nu in Fortnite met Bad Boys-karakter van Will Smith

News
maandag, 30 augustus 2021 om 14:30
fortnite will smithf1630324092
We zijn ondertussen gewend van Epic Games dat er aan de lopende band nieuwe skins worden toegevoegd aan Fortnite. Zo kan je nu met Mike Lowrey aan de slag, het Bad Boys-karakter van Will Smith.
Je kan vanaf nu met een reden ‘Bad Boys, Bad boys! What you gonna do? What you gonna do when they come for you?’ schreeuwen over voice chat in Fortnite. Via het Twitter-account van de game heeft Epic Games namelijk bekendgemaakt dat de Mike Lowrey Outfit nu te halen is in de Fortnite Item Shop.
Mike Lowrey is het één van de twee hoofdkarakters in de Bad Boy films, namelijk het personage dat gespeeld wordt door Will Smith. De eerste film in de franchise verscheen in 1995, maar de reeks kreeg er in 2020 nog een nieuw deel bij in de vorm van Bad Boys for Life. Tot wanneer je de skin van het Will Smith-karakter kan scoren in de Item Shop is niet bekend, maar vaak zijn ze wel maar voor een beperkte tijd verkrijgbaar.

Meer bekende personages in Fortnite

Mike Lowrey is zeker niet het eerste pop culture karakter dat we zien verschijnen in Fortnite. Zo heeft Epic Games een samenwerking met Marvel, want de laatste tijd duiken er steeds meer superhelden op in de Battle Royale game. Zo kan je onder andere vechten met Black Panther en Captain Marvel.
Daarnaast brengen andere game-karakters ook een bezoekje aan de wereld van Fortnite. Onder andere Aloy en Horizon Zero Dawn en niemand minder dan Master Chief hebben al hun gezicht laten zien.

Populair Nieuws