Dit zijn de beste Xbox Series X games van gamescom 2021

Article
maandag, 30 augustus 2021 om 14:00
20210824 stray bladef1629828414
gamescom 2021 zit er weer op en net als tijdens de E3 2021 kwamen er toffe onthullingen en beelden van aankomende games voorbij. Ook bij de Xbox Series X ontbrak het niet aan het nodige aan nieuws, games en meer. Dit zijn de beste Xbox Series X games van gamescom 2021!

5. Stray Blade

Tijdens gamescom 2021 was het voor Xbox de eer om een hele berg nieuwe games te onthullen. Veel van de games komen direct naar Xbox Game Pass en één daarvan is Stray Blade. Met een toffe trailer werd de game onthuld die je meeneemt naar een betoverende maar vervloekte wereld. De RPG geeft je daarbij de mogelijkheid om gaandeweg je karakter aan te passen, nieuwe wapens te geven en van uitrusting te voorzien om telkens beter voor de dag te komen.
De wereld in Stray Blade is namelijk vergeven van de duistere wezens die je naar het leven staan. Het is dan ook aan jou om met ze af te rekenen en de wereld te redden voordat je zelf afgemaakt wordt.

4. Age of Empires 4

Tijdens gamescom 2021 kwamen ook beelden van de nieuwe Age of Empires game voorbij. Age of Empires 4 gaat een hele berg vernieuwingen met zich meebrengen. Een van de vernieuwingen die Relic Entertainment aan de al geweldige game toe gaat voegen is de Trebuchet, een allesverwoestend wapen. In de Hands on History-video over het wapen zien we er alvast een glimps van! Wat ook te zien is, is dat Age of Empires 4 een ontzettend toffe game belooft te worden, waarbij de geschiedenis je je vingers af laat likken.

3. Forza Horizon 5

Eén van de games waarover Xbox niet uitgepraat raakte tijdens haar stream van gamescom 2021 is Forza Horizon 5. En terecht. De nieuwe racegame ziet er ontzettend gelikt uit en laat je wederom scheuren in een heel nieuw werelddeel. Dit keer is Mexico aan de beurt, waar het altijd zonnig lijkt te zijn.
Wat betreft de wereld en de grafische kant van de game zijn er upgrades, maar Xbox liet zien dat er meer onder de motorkap schuilt. Forza Horizon 5 brengt namelijk ook nieuwe bolides om in te scheuren en veel meer. De nieuwe wagens kun je in ieder geval in de video hierboven alvast checken!

2. Halo Infinite

De volgend game die we in deze special aanstippen is Halo Infinite. De game is al een hele tijd geleden aangekondigd, maar sindsdien is er flink aan gesleuteld. Master Chief liet weer van zich zien tijdens gamescom met kersverse beelden van de komende shooter. Daarnaast kregen we eindelijk een releasedatum waarop we de game nu echt in handen moeten krijgen en kregen we een multiplayer trailer te zien.
Op 8 december 2021 komt het nieuwe avontuur uit en daarbij verschijnt er ook nog een gelimiteerde Xbox Elite controller in een Halo thema én een gelimiteerde Xbox Series X uit!

1. Elden Ring

Als er één game is waar mensen op zitten te wachten, dan is dat Elden Ring wel. Hoewel de game niet heel veel nieuwe details leek te laten zien tijdens de beurs, kwam FromSoftware uiteindelijk achter gesloten deuren nog op de proppen met een tien minuten durend filmpje met gameplay dat aan IGN getoond werd.
De beelden tonen wederom dat de wereld van Elden Ring boordevol gevaren zit en dat de game je genoeg geeft om ermee af te rekenen. Natuurlijk zal de FromSoftware titel ook niet schuwen om jou genadeloos af te slachten zoals de Souls games dat eerder al deden. Echte hands-on gameplay blijft voor nu nog even uit, maar die gaan we echt nog wel zien voordat de game in 2022 in de console zit.

Populair Nieuws