Speel nu alle PS Plus games van oktober 2023!

News
dinsdag, 17 oktober 2023 om 12:00
playstation plus newf1655289162
Sony kondigde het vorige week al aan, de PS Plus Extra en Premium games voor oktober 2023 zijn bekend en zijn vanaf nu speelbaar voor abonnees van de gamingdienst.
Vorige week maakte Sony de gehele lijst aan nieuwe games voor PS Plus Extra en PS Plus Premium abonnees bekend. De tovoegingen voor deze maand zijn vanaf nu te claimen, downloaden en spelen. De headliner voor deze maand is Gotham Knights, maar ook Alien Isolation, Disco Elysium en Outlast 2 zijn niet te missen titels. Voor de fans van retro-gaming is Elite Dangerous, de outer-space sim een niet te versmaden toevoeging. Alle titels zijn vanaf nu te spelen.
Alle titels voor PS plus op een rij:
Natuurlijk zijn ook de PS Plus Essential games de rest van deze maand nog te scoren. De games die in oktober aan PS Plus Essential toegevoegd zijn waren:
  • The Callisto Protocol
  • Farming Simulator 22
  • Weird West
776ce4ee990ac7ce9bbba981ee37d966493e09971f1697041287

Sony Pictures Core

Deze maand voegt Sony ook de nieuwe film-streamingdienst Sony Pictures Core toe aan PS Plus. Alle PS5 gebruikers kunnen via Sony Pictures Core films kopen of huren, maar PS Plus Premium abonnees krijgen de beschikking over een honderdtal films die ze zonder extra kosten kunnen kijken.
De selectie aan gratis films bevat onder anderen Looper, Kingsglaive: Final Fantasy XV, Elysium en Resident Evil Damnation, maar ook diverse Spider-Man films. De selectie aan films die te huren of kopen zijn bestaat onder andere uit films als Spider-Man: Across the Spider-Verse, Spider-Man: No Way Home, Uncharted, The Equalizer, No Hard Feelings, Bullet Train en Ghostbusters: Afterlife.

Populair Nieuws