Speel Call of Duty Modern Warfare 2 straks gratis!

News
donderdag, 15 december 2022 om 13:00
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
Call of Duty Modern Warfare 2 ligt nu een tijdje in de schappen. Als jij er geregeld langs bent gelopen, maar nog geen exemplaar van het schap naar je plank hebt verplaatst, heb je binnenkort de gelegenheid om de game in ieder geval te proberen. Je kunt de game namelijk een tijdje gratis spelen.
Call of Duty games hebben doorgaans een campaign, maar de uren speelplezier haal je uit de multiplayer. Wie nog twijfelt om dit jaar in Call of Duty Modern Warfare 2 te duiken heeft de komende dagen een buitenkansje. Je kunt de multiplayer tijdelijk gratis spelen.
Dat kan in de modi Team Deathmatch, Hardpoint, Domination en Kill Confirmed. Deze kun je uitproberen op de maps Shipment, Farm 18 en El Asilo, in zowel eerste- als derdepersoonsperspectief. Er is dus genoeg content gratis beschikbaar om een goed indruk van de game te krijgen.
De gratis proefperiode begint vanavond (15 december) om 19.00 uur Nederlandse tijd. Om diezelfde tijd op 19 december is de proefperiode afgelopen. Dat komt dus uit op vijf dagen waarop je Modern Warfare 2 gratis kan spelen.

Call of Duty Warzone 2.0 is altijd gratis

Overigens zijn er ook opties om Call of Duty altijd gratis te spelen, namelijk in de vorm van Call of Duty Warzone 2.0. Dat is wel een Battle Royale game, dus de ervaring is niet hetzelfde als bij Modern Warfare 2. Maar als je gewoon een shooter wil spelen en geen voorkeur hebt voor Modern Warfare 2 is Warzone een optie.