Speciale Final Fantasy VII crossover verschijnt op 2 maart

News
zaterdag, 18 februari 2023 om 12:00
cloudf1657025744
Final Fantasy VII ziet dit jaar het vervolg op de remake uit 2020 verschijnen. Toch kunnen fans van de titel die oorspronkelijk in 1997 verscheen eerst nog van een speciale crossover genieten. Final Fantasy VII komt namelijk naar Powerwash Simulator.
Ontwikkelaar Futurlab en uitgever Square Enix hebben nu ook de releasedatum voor het zogeheten Midgar Special Pack uit de doeken gedaan. De uitbreiding verschijnt op 2 maart en bevat in totaal vijf levels. Deze hebben stuk voor stuk een connectie met de iconische JRPG met Cloud Strife in de hoofdrol.
In de game die draait om het schoonmaken van allerlei spullen, mag je nu ook aan de slag met voertuigen en spullen uit Midgar. Zo mag je de Hardy Daytona and Shinra Hauler(1 job), Scorpion Sentinel, Seventh Heaven, Mako Energy Exhibit + Airbuster allemaal schoonmaken.
De Final Fantasy VII crossover is gratis beschikbaar voor iedereen die Powerwash Simulator gekocht heeft. Hetzelfde was vorige maand ook het geval toen de titel een crossover ontving met Tomb Raider.