Avengers War for Wakanda-uitbreiding krijgt releasedatum

News
vrijdag, 30 juli 2021 om 9:30
avengers war for wakandaf1623614392
Het mocht even duren maar Marvel's Avengers War for Wakanda-uitbreiding heeft eindelijk een releasedatum gekregen. De Black Panther-uitbreiding komt op 17 augustus uit. Zo maakt Square Enix bekend middels een nieuwe trailer voor de uitbreiding.
In de nieuwe uitbreiding is het aan Black Panther om zijn thuisland Wakanda te redden van Klaw. De wapenhandelaar zit achter Vibranium aan die in het land te vinden is en wil daarvoor de strijd wel aan gaan met Black Panther. Dankzij de nieuwe uitbreiding kunnen spelers dan ook aan de slag met het personage als nieuw speelbaar personage.
Het koninkrijk van Wakanda wordt tevens een nieuwe locatie die in de War Room beschikbaar wordt gemaakt die vol zal zitten met nieuwe missies. De uitbreiding brengt immers ook een nieuwe verhaallijn met zich mee. De uitbreiding wordt volledig gratis uitgebracht voor geïnteresseerden.
Bekijk de nieuwe trailer voor de uitbreiding hieronder.

War for Wakanda-uitbreiding de derde voor Marvel's Avengers

De War for Wakanda-uitbreiding is de derde keer dat Square Enix en Crystal Dynamics nieuwe content naar de game hebben gebracht. Eerder kwam er al een verhaallijn rondom Kate Bishop en Hawkeye naar de multiplayer game. Beide personages werden toen ook als helden toegevoegd aan de game.
Tot en met 1 augustus is Marvel's Avengers overigens gratis te spelen op PlayStation-consoles, PC en Google Stadia. Xbox-consoles krijgen de gratis proefperiode op een later moment. Uiteraard kun je je savedata van de gratis proefperiode meenemen naar de betaalde versie.