De gratis Xbox Games with Gold games voor augustus 2020 zijn onthuld

  Nadat Sony haar PS Plus games onthuld heeft, komt ook Microsoft met het nieuws over de komende gratis games. De gratis Xbox Games with Gold voor augustus 2020 zijn onthuld!

  Microsoft is deze maand weer mooi op tijd met het onthullen van de gratis Xbox Live Games with Gold titels. Deze maand mogen we racen, mars verkennen, in mechs tegen elkaar knokken en avonturen beleven met maximaal vier vrienden. Hiermee houdt Microsoft de line-up weer lekker gevarieerd en wordt er weer een viertal titels geleverd die zowel Xbox One bezitters als Xbox 360 bezitters voorziet van gratis gameplezier.

  De games die deze maand gratis zijn, komen niet allemaal tegelijk beschikbaar. De multiplayer avonturen-RPG Portal Knights is de hele maand augustus te downloaden en de multiplayer brawler Override: Mech City Brawl is beschikbaar van 16 augustus tot en met 15 september. Racegame MX Unleashed is op zijn beurt de eerste helft van augustus beschikbaar, terwijl Red Faction 2 in de tweede helft van augustus gratis zal zijn.

  Gratis Xbox Games with Gold augustus vervangen de games van juli

  De gratis Xbox Live Games with Gold voor augustus zullen de games van juli vervangen. Hierin kregen we onder andere WRC 8 en Juju gratis voor Xbox One. Beide games zijn nog tot 31 juli beschikbaar. Daarnaast is de multiplayer games Dunk Lords nog tot 15 augustus te downloaden.

  Portal Knights

  Verkijgbaar vanaf 28 april 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.