Sony voegt mooie deals toe aan planeet der kortingen

News
zaterdag, 17 februari 2024 om 10:00
planeet der kortingenf1708072791
De PS Store staat vol met fraaie deals en kortingen en daar komen er wekelijks nieuwe bij. Met zo veel kortingen is het lastig om de echt goede deals er uit te pikken. Wij hebben de beste deals utigezocht die niet eerder zo goedkoop in de PS Store te vinden waren.
Als je een fan bent van PlayStation games, dan heb je geluk. De PS Store staat vol met geweldige aanbiedingen en er komen er wekelijks meer bij! Van de nieuwste titels tot echte klassiekers, je kan veel fan-favoriete games nu met enorme kortingen kopen. Wat dacht je van Frostpunk, Lies of P of Like a Dragon Gaiden?
Sommige games zijn zelfs tot 85% goedkoper! Dit zijn de games met de grootste kortingen ooit in de PS Store, dus grijp nu je kans. Wij vertellen je welke games je nu kunt scoren voor een zacht prijsje. Lees snel verder naar de beste deals in de PS Store.
robocop rogue cityf1687161103

Deal van de week: Robocop: Rogue City

We beginnen met de Deal van de week. Robocop: Rogue City is pas een paar maanden oud, maar nu al met een flinke korting in de PS Store te koop. De game met de bekende half-robot, half-mens in de hoofdrol wordt geroemd om zijn getrouwheid aan de origele film en is daarom een must-have voor velen. De game is nu met 40% te koop in de PS Store.
Andere deals in de Planeet der kortingen:
hitman the world of assassination deze veranderingen brengt deel 2 gezien op gamescom 137640
persona 5 tacticaf1692822654
De meeste games zijn nog tot 29 februari met korting te koop, dus wacht niet te lang! Zoek je nog meer games met korting? Kijk dan in de PS Store.