Maak nu kans op Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba bioscoopkaartjes

Article
vrijdag, 16 februari 2024 om 17:00
demon slayer kimetsu no yaiba to the hashira training st 5 jpg sd high koyoharu gotoge shueisha aniplex ufotablef1708096593
Liefhebbers van anime kunnen hun geluk niet op. In de Reageer en Win van deze week maak je namelijk kans op bioscoopkaartjes voor Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes voor Madame Web weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van Madame Web zijn geworden... RingcoV1, Pascal-Enters en Crassuss!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Demon Slayer: Kametsu No Yaiba

Anime is tegenwoordig erg populair en de keuze is gigantisch. Toch weet de anime Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba er bovenuit te springen. De serie is namelijk erg populair. Toen de sequel film Mugen Train in de bioscoop verscheen in 2020, zorgde de film voor de hoogste omzet ooit voor een anime en zelfs voor een Japanse film.
Nu keert Demon Slayer weer terug naar het witte doek. Op 22 februari verschijnt Demon Slayer: Kametsu No Yaiba - To the Hashira Training in de Nederlandse bioscopen. Het verhaal is gebaseerd op de Swordsmith Village en Hashira Training arc van de manga, waarin Tanjiro Kamado een rigorieuze training ondergaat. Ondertussen gaan de Demon King en de overgebleven Kizuki-leden op zoek naar Nezuko en de Ubuyashiki familie.
Ben je een groot fan van Demon Slayer en wil je de film in de bioscoop beleven? Dat komt goed uit, want in de Reageer en Win van deze week geven we 3x twee bioscoopkaartjes weg voor Demon Slayer: Kametsu No Yaiba - To the Hashira Training!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).