Best bekeken serie op Netflix van dit moment is tranentrekker One Day

News
zaterdag, 17 februari 2024 om 14:00
day onef1708094378
Wat is momenteel de best bekeken serie op Netflix? Dat is de romantische serie One Day. De serie is een hit en geliefd bij mensen die op zoek zijn naar romantiek.
Wat is momenteel de best bekeken serie op Netflix? Dat is de romantische serie One Day. De serie is een hit en geliefd bij mensen die op zoek zijn naar romantiek.
Of Valentijnsdag en de perikelen daarvan hebben bijgedragen aan het succes weten we niet, maar feit is dat One Day een nieuwe Netflix hit is. De serie is gebaseerd op het boek van David Nicholls. Eerder is er al een film van uitgekomen waarbij de twee hoofdrollen weggelegd waren voor Anne Hathaway en Jim Sturgess.
Nu is er een serie. De serie op Netflix beslaat 14 afleveringen en ze duren allemaal ongeveer een half uur. Sommige zijn iets korter, andere iets langer. Zo is de eerste aflevering 38 minuten en aflevering elf slechts 19 minuten. De rest duurt ongeveer een uur.

Waar gaat de show over?

Om niet te veel te verklappen is dit de omschrijving van Netflix zelf: ‘Nadat Emma en Dexter samen naar het afstudeerfeest zijn geweest, scheiden hun wegen, maar hun levens blijven met elkaar verweven. ‘
De hoofdrollen zijn weggelegd voor Leo Vincent Woodall en Ambika Mod. Woodall schitterde nog niet zo lang geleden in de HBO-serie White Lotus seizoen 2. Mod is waarschijnlijk minder bekend bij het grote publiek. De serie is romantisch maar gelijktijdig ook een ware tranentrekker.
Het boek van Nicholls kwam uit in 2009 en kon op positieve recensies rekenen.
Andere populaire series van dit moment op Netflix zijn Griselda, Love is Blind en Fool me Once.
Heb jij een aanrader op Netflix op dit moment? Deel het dan vooral in de comments.