'Sony komt snel met grote nieuwe PlayStation game'

News
maandag, 12 september 2022 om 17:30
pexels kerde severin 5961216f1633603917
Na God of War Ragnarok heeft Sony niet veel grote titels meer op de planning staan. Naar verluidt komt daar alleen snel verandering in, met de aankondiging van een grote nieuwe PlayStation game.
Sony staat altijd bekend als de uitgever met de meeste exclusives, ten opzichte van Microsoft. Het is alleen de vraag waar het Japanse bedrijf in de nabije toekomst mee gaat komen, want veel titels staan er niet meer op de planning. Zo droogt het allemaal snel op na de release van God of War Ragnarok en Final Fantasy 7 Crisis Core Reunion.
Eigenaren van een PlayStation 5 hoeven alleen niet te vrezen volgens The Snitch, de bekende lekker die dit jaar plotseling is opgedoken. Hij claimt namelijk van een betrouwbare bron te hebben gehoord, dat Sony voor 1 oktober een grote nieuwe PlayStation game zal onthullen. Het gaat daarbij niet om een vervolg, maar om een compleet nieuwe IP.

Snel nieuwe details over de PlayStation game

Niet lang na het bericht van The Snitch, claimt een andere insider - treffend genaamd The Insider - dat hij de originele bron is van het gerucht. De nieuwe PlayStation game zal naar verluidt worden getoond in de komende twee tot drie weken. Volgens The Insider zullen er snel meer details volgen.
De lekker is niet zomaar een willekeurig persoon op Twitter. Eerder heeft hij namelijk al de namen van de aankomende Assassin’s Creed game gelekt. Die nieuwe titels zijn afgelopen zaterdag onthuld tijdens de Assassin’s Creed Showcase.

Populair Nieuws

Laatste Reacties