Sony strooit met PS Plus 3 maanden aanbieding

News
woensdag, 02 februari 2022 om 10:00
Sony heeft een gloednieuwe aanbieding rondom PlayStation Plus in de wereld gebracht. Het betreft een PS Plus 3 maanden aanbieding. Spelers kunnen nu profiteren van 50 procent korting bij het afsluiten van een 3 maanden PlayStation Plus-abonnement.
In de PlayStation Store kun je tot en met 13 februari 2022 profiteren van de PlayStation Plus deal. Je betaalt voor 3 maanden PlayStation Plus slechts 12,49 euro. Dat is 50 procent korting die je krijgt en goedkoper dan dat ga je deze vorm van het abonnement momenteel dan ook niet vinden.
Voor bestaande PlayStation Plus-gebruikers is er wel een flinke haak aan de deal. Die kunnen namelijk niet profiteren. Wanneer je als PS Plus-gebruiker probeert te profiteren van de korting, wordt aangegeven dat je al in bezit bent van PlayStation Plus.
Dit is toch opvallend, want wanneer je de volledige mep wil betalen voor extra maanden bovenop je huidige abonnement, kan dit wel. De extra maanden worden dan bovenop je huidige abonnement bijgeteld. Voor de deal is dit dus alleen niet mogelijk.
pexels kerde severin 5961216f1633603917

PS Plus 3 maanden aanbieding samen met lancering nieuwe PlayStation Plus games

Naast de PS Plus 3 maanden aanbieding heeft Sony ook de nieuwe PlayStation Plus games gelanceerd. Deze kun je nu downloaden tot en met het einde van de maand. Deze maand kun je genieten van UFC 4, Planet Coaster Console Edition en Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure. Mocht je die games eerst van wat dichterbij willen bekijken, hebben we hier uitgebreid voor je op een rijtje staan wat je precies krijgt.

Populair Nieuws