Sony zet een punt achter de PlayStation fora

News
dinsdag, 18 februari 2020 om 13:13
ps4 controllerf1570538676
Sony heeft besloten om vanaf 27 februari de fora van PlayStation stop te zetten in Europa en de Verenigde Staten. Wel kan je nog steeds reageren op de Instagram- en Twitter-kanalen van PlayStation en het officiële blog.
Sony besluit te stoppen met de fora van PlayStation. Sony heeft eerder dit jaar hetzelfde al gedaan met Xperia. De fora van Xperia zijn alleen nog maar beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada en Azië. Sony wil ervoor zorgen dat de fora niet worden verouderd en dat mensen over gaan stappen met hun vragen naar de socialmediakanalen van Sony. Daar kan je op Twitter, Instagram, Facebook of op het blog vragen stellen of een opmerking achterlaten. Ook werd er niet veel meer geplaatst op de fora en het onderhoud was al een tijdje geleden gestaakt.

PlayStation 5

Sony wil de fora opruimen en een frisse start kunnen maken wanneer de PS5 wordt gelanceerd. De PlayStation 5 zal dit jaar nog uitkomen, waarschijnlijk rond de feestdagen. Daarom wil Sony ruimte maken voor vragen en opmerkingen als de PlayStation 5 uit is gekomen. Posts die op de fora staan, gaan terug tot opmerkingen en vragen over de PlayStation 2 en fora worden met de tijd steeds minder gebruikt. Mensen zoeken sneller iets op de site zelf op of op social media. Voor vragen kan je naar de site gaan van PlayStation zelf of de socialmediakanalen.