Alpha hint naar een schokkend vervolg van The Walking Dead seizoen 10

  The Walking Dead seizoen 10 heeft een winterstop. Waar de eerste helft de groep achterliet in een grot vol hongerige zombies, moeten wij nog even wachten tot we mogen smullen van de gevolgen voor de groep. Volgens Samantha Morton die Alpha speelt in de serie komt er namelijk een flink aantal schokkende momenten aan.

  AMC

  De actrice vertelde dit aan de Britse website express.co.uk. Ze geeft aan dat ze van de ene schok in de andere viel tijdens het lezen van het script. "Net als je denkt dat het niet enger kan of er geen 'wat' moment meer komt, gebeurt het". Wat de actrice precies bedoelt is nog onbekend, maar het klinkt alsof we ons op mogen maken voor en spetterende tweede helft van het seizoen. Zouden er bekende personages gaan sneuvelen?

  Een grot vol hongerige zombies

  Morton speelt Alpha, de leider van de Whisperers, in de serie. Zelf zit ze redelijk in een benarde situatie, gezien haar horde zich tegen haar aan het keren is. Toch heeft ze het voor elkaar gekregen om Daryll (Norman Reedus), Carol (Melissa McBride) en een paar anderen in een val te lokken. De groep leek op het spoor te zijn van het kamp van The Whisperers. Het bleek een vooropgezet plan van de strategische Alpha. De groep liep namelijk regelrecht een grot in vol Walkers en lijkt in een maaltje te veranderen.

  Intussen lijkt Negan onderdeel te worden van The Whisperers en zich prima op zijn gemak te voelen tussen de primitieve zombie-impersonators. Wat zal zijn lot zijn? En dan is er nog Michonne, waarvan we eerder al vernamen dat zij de serie ging verlaten. Zal zij dan op gruwelijke wijze veranderen in een post apocalytpische lunch voor de ondoden?

  Samantha Morton geeft in ieder geval aan dat we op geen enkel gebied aannames mogen doen in de tweede helft van het seizoen. Volgens haar mogen we er ook niet vanuit gaan dat Alpha sterft zoals in de strips. Sterft ze überhaupt wel in seizoen 10? The Walking Dead gaat volgende maand weer verder. Dan gaan we zien wie er tussen de kaken van een walker verdwijnt en wie er heelhuids thuiskomt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.