Sony San Diego 'brengt nieuw deel in bekende serie'

News
dinsdag, 19 januari 2021 om 10:00
uncharted 4 trophy tips zo unlock je de 5 moeilijkste uitdagingen 91282 1f1581921664
Son San Diego, een van Sony's interne ontwikkelingstudio's werkt aan een nieuw deel uit een bekende franchise. Daar lijkt een LinkedIn beschrijving van ex-studiohoofd Michael Mumbauer naar te verwijzen. Mogelijk gaat het om een nieuwe Uncharted game.
In een beschrijving op Mumbauers LinkedIn wordt het volgende genoemd: "Zijn laatste prestatie is het ontwikkelen van een nieuwe, AAA-actie/avonturen ontwikkelingsteam voor PlayStation. Opgebouwd in San Diego en met zelfgemaakte engine-technologie is dit team opgezet om bestaande franchises met nieuwe delen uit te breiden en nieuwe verhalen te vertellen voor de volgende generaties spelers."
Tevens kan op het profiel van Mumbauer een video gevonden worden die over Uncharted 5 gaat van YouTuber RobinGaming. De video is uitgelicht op het profiel, een van de mogelijkheden die LinkedIn-gebruikers zelf hebben. Check hier zelf het profiel van Mumbauer.
uncharted nathan drakef1639658089
Er gaan al veel langer geruchten over een nieuwe Uncharted game die in ontwikkeling zou zijn. Lekken en analisten wezen erop dat Sony San Diego daadwerkelijk een nieuw team zou opzetten voor het nieuwe deel in de bekende reeks van Sony. Officieel is tot nu toe niets bevestigd.
De laatste Uncharted game stamt alweer uit 2017. Dat was Uncharted: The Lost Legacy, de eerste game waarin Nathan Drake niet de hoofdrol had. Vraag voor het nieuwe deel is dan ook of wederom een andere hoofdrolspeler opstaat of dat Nathan Drake terugkeert. Uncharted 4: A Thief's End gaf immers een briljant einde dat het verhaal van de bekende avonturier prachtig afsloot.

Populair Nieuws