Sony onthult nieuwe PlayStation VR2 games

News
woensdag, 02 november 2022 om 17:00
cd25d3ba67210f84859e63c76e759988ff239f77 scaledf1667398502
De releasedatum van de PlayStation VR2 is eindelijk bekend en dat betekent ook de aankondiging van nieuwe games. Sony kondigt maar liefst elf nieuwe games aan voor de nieuwe headset.
Wie benieuwd is of de PlayStation VR2 de moeite waard gaat zijn hoeft niet lang te wachten. Sony heeft namelijk details gedeeld over elf nieuwe games die te spelen zullen zijn op de nieuwe VR-headset.

Shooters, steden ontwerpen en meer

De actie-horror-shooter The Dark Pictures: Switchback VR neemt spelers mee naar New England in de 17e eeuw, waar je een spookschip vol demonische incarnaties van vervolgde heksen moet zien te overleven. Daar houdt het niet bij op: spelers moeten ook voor hun leven vechten tegen vampiers die gevangen zitten onder een woestijn en uit een hotel ontsnappen waar een sadistische moordenaar op je hielen zit.
Heb je zin in een meer ontspannen game, dan is Cities VR – Enhanced Edition wellicht iets voor jou. In deze game kun je je eigen stad geheel zelf ontwerpen. Hoewel het helemaal aan jou is hoe je stad eruit ziet, is het natuurlijk wel de bedoeling dat je ook mensen aantrekt die er willen wonen.
Dacht je na het zien van we Jurassic World-films: ‘’Dat wil ik ook eens meemaken!’’, dan hebben we goed nieuws voor je: in Jurassic World Aftermath Collection vind je jezelf op Isla Nublar. Uiteraard moet je de bloeddorstige dino’s zien te overleven. Jeff Goldblum keert voor deze game terug als dokter Ian Malcolm.
Benieuwd naar de andere games die Sony onthulde? Die vind je in de speciale blogpost.