Sony maakt PS Plus Essential games voor november 2023 bekend

News
donderdag, 02 november 2023 om 9:00
playstation plus newf1655289162
Sony heeft zojuist de nieuwe PS Plus Essential games voor november 2023 bekendgemaakt. Abonnees van PS Plus kunnen deze maand drie grote games tegemoet zien: ze kunnen de maffiabaas uithangen, aliens jagen en op zoek gaan naar drakeballen. Drie heel verschillende games dus deze maand!
Sony heeft de nieuwe toevoegingen aan PS Plus Essential voor november 2023 bekendgemaakt. Abonnees kunnen drie klappers van games tegemoet zien!
Fans van de maffia-games zullen blij zijn met de definitive editie van Maffia II. In deze remaster van het origineel uit 2010 her-beleef je de gloriedagen van de georganiseerde misdaad. Als oorlogsheld Vito Scaletta raak je verwikkeld in de activiteiten van de maffia. Je doel is samen met je partner in crime Joe, om de schulden van je vader af te betalen in een stad die overloopt van de mogelijkheden. Je klimt je omhoog in de rangen van de familie, waarbij de beloningen groter worden maar daarmee ook de risico's.
Horror-fans kunnen zich verliezen in de 3rd person shooter Aliens Fireteam Elite, waarin je xenomorphs jaagt op de planeet LV-895. Als marine ga je op jacht door één van de vier campagnes op de planeet, waarbij je je karakter uitbouwt in één van zes klasses. Keuze en herspeelbaarheid genoeg dus! Heb je eenmaal je wapentuig en uitrusting gekozen, ga je op jacht naar Xenomorphs, prowlers en Spitters in een poging om je eigen fireteam in leven te houden.
Fans van Dragon Ball kunnen aan de slag met Dragon Ball: The Breakers, een asymmetrische actiegame waarin zeven gewone burgers het op moeten nemen tegen een klassiek Dragon Ball karakter als Cell, Frieza of Buu, die dienst doen als Raiders. Je moet snel zijn, want de Raiders worden sterker en sterker, tot ze onverslaanbaar geworden zijn. De Raider is veel krachtiger dan zijn zeven tegenstanders, maar als de zeven goed samenwerken kunnen ze ontsnappen en daarmee de Raider een smadelijke nederlaag toebrengen.

PS Plus games van oktober 2023

Wie de games van september nog niet heeft geclaimed heeft daar nog een kleine week voor. Tot 7 november zijn de huidige drie games nog beschikbaar. De game die je deze maand kan claimen zijn: