Sony wil sterke exclusives maken voor PS5

News
donderdag, 12 maart 2020 om 12:35
ps5 logof1595431328
In de aflopen jaren zijn er veel exclusieve games uitgebracht voor de Sony PlayStation. Deze games blinken uit in hun kwaliteit en verhaallijnen en waren voornamelijk singleplayer games. Maar nu de wens op de markt verandert, zal Sony zich ook moeten aanpassen.
Sony staat open voor nieuwe ideeën en experimenten om te zien wat werkt met de komst van de PlayStation 5. Toch blijft Sony wel gedreven om nog steeds exclusieve singleplayer games van hoge kwaliteit te maken, zoals de voorgaande Exclusives">PlayStation exclusives. Hermen Hulst deelde dit in een interview op het PlayStation Blog.

Nieuwe ideeën

De manier waarop Sony omgaat met eigen IP’s en ook studio’s toelaat om met nieuwe IP’s te komen. Uiteraard zullen er kwalitatieve singleplayer games blijven, maar Sony staat open voor nieuwe innovatieve concepten.

Identiteit

Naast dat het vast staat dat Sony zich gaat focussen op exclusieve singleplayer games, gaat het bedrijf ook kijken naar andere innovatieve opties voor de game industrie. De creativiteit die in games als Last of Us en God of War is gestopt, wordt gezien als onderdeel van de identiteit van het bedrijf.
Ondanks dat het niet veel informatie is, weten we nu wel een klein beetje meer over de PS5.

Populair Nieuws