Tom Hanks besmet met het coronavirus & opnames film stilgelegd

  Tom Hanks heeft op Twitter aangegeven dat hij positief is getest op het coronavirus. Ook zijn vrouw Rita Wilson heeft het virus opgelopen en samen zitten ze twee weken in quarantaine in het ziekenhuis.

  Sony Pictures

  Tom Hank was voor opnames voor een nieuwe Elvis Presley film in Australië. De vrouw van Tom Hanks, Rita Wilson had filmopnames voor de nieuwe film Down Under. De twee voelden zich op een gegeven moment niet zo lekker en hadden allebei een beetje koorts. Ze namen het zekere voor het onzekere en lieten zich testen. Daarna zijn ze allebei positief getest op het coronavirus. Dit liet Tom Hanks vandaag weten op Twitter.

  ''We houden de wereld op de hoogte''

  De film over Elvis Presley, waarvan de titel nog onbekend is, is dan ook tijdelijk gestopt met de productie. Tom Hank speelt Tom Parker in de film, de manager van Elvis Presley. Het is nog niet bekend of andere acteurs of actrices uit de film ook de besmetting hebben opgelopen. De zoon van Tom Hanks geeft aan dat het uiteindelijk niet zo heel erg is en dat het nu redelijk goed gaat, maar alsnog zijn ze nog wel even geïsoleerd totdat ze zich weer de oude voelen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.