Sony brengt PS Plus 12 maanden megadeal

News
donderdag, 09 december 2021 om 21:08
ps plus ps5f1631005854
Sony heeft een prachtige aanbieding voor wie nog geen PlayStation Plus abonnement heeft. In de PlayStation Store kun je namelijk een 12 maanden PS Plus abonnement scoren met maar liefst 50 procent korting. De aanbieding loopt tot en met 19 december, dus wees er snel bij!

LEP OP: Deze deal is inmiddels verlopen! Kijk voor het laatste PSPlus nieuws hier.
Sony biedt PS Plus nu wel heel voordelig aan in de PS Store. Wie nog een PS Plus heeft kan nu een abonnement voor 12 maanden aanschaffen met maar liefst 50 procent korting. Normaal gesproken kost een PlayStation Plus abonnement je 60 euro, dus nu betaal je slechts 29,99 euro. Dat is lager dan de prijs van een PS Plus abonnement op welke plek dan ook en ook lager dan de prijs tijdens de laatste Black Friday periode.
Er is wel één voorwaarde aan het abonnement verbonden: je mag geen lopend PlayStation Plus abonnement hebben. De aanbieding geldt tot en met 19 december 10 uur 's avonds.

PS Plus abonnement met korting geeft meer voordelen

Het PlayStation Plus abonnement geeft je eenmalig een besparing van ongeveer 30 euro op de normale prijs. Daarna kun je 12 maanden ongestoord genieten van de vele voordelen die het biedt. Zo geeft Sony PS Plus leden korting op een aantal games in de PlayStation Store, zijn er elke maand gratis games te downloaden via de gratis PS Plus Line-up. Daarnaast kun je met een PS Plus abonnement online met je vrienden en vriendinnen gamen.
Let wel even op als je deze deal scoort, na 12 maanden wordt je abonnement vanzelf verlengd. Je betaalt dan de normale prijs van 59,99 euro. Dit kun je na het afsluiten van je abonnement wel aanpassen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties