Sonic The Hedgehog 2 voegt The Suicide Squad acteur toe

News
woensdag, 11 augustus 2021 om 11:30
schermafbeelding 2019 11 13 om 194643f1573671169
Sonic The Hedgehog is een game, waar veel van ons mee zijn opgegroeid. Nadat er ook nog een film uit is gekomen met deze snelheidsduivel is het tijd voor iets nieuws. Dit in de vorm van Sonic the Hedgehog 2. In dit nieuwe deel zal een van de acteurs van The Suicide Squad de stem zijn van Knuckles.

The Suicide Squad acteur als Knuckles

Toen Sonic The Hedgehog in 2020 uitkwam werd deze film overladen met goede recensies en kritieken. Dit is dan ook de best verkopende videogame-film ooit. Na dit succes is er snel een tweede deel besteld. Op het Twitter-kanaal van Idris Elba kunnen we in ieder geval al zien dat hij een groot deel zal zijn hiervan. Hier plaatste hij namelijk een foto van Knuckles met de tekst: 'Knock, knock'.

Sonic The Hedgehog 2 komt volgend jaar al uit

We kennen Idris Elba natuurlijk van verschillende rollen, maar zijn meest recente acteerprestatie is als Bloodsport in The Suicide Squad. In Sonic The Hedgehog 2 zal Knuckles samen gaan werken met Dr. Robotnik (Jim Carrey) om een wel hele bijzondere smaragd te verkrijgen. Sonic gaat samenwerken met zijn maatje Tails om dit zo snel mogelijk te stoppen.
Wat vinden jullie van het eerste deel van Sonic The Hedgehog? En gaan jullie dit tweede deel ook bekijken in de bioscopen? Laat het ons weten in de comments. Vertel ons ook wie jouw favoriete Sonic karakter is en waarom.
Sonic The Hedgehog 2 staat gepland om uit te komen op 8 april 2022.