Diablo 2 Resurrected beta data en tijden bekendgemaakt

News
woensdag, 11 augustus 2021 om 11:00
diablo ii resurrected pc specsf1628668215
De Diablo 2 Resurrected beta data en tijden zijn bekendgemaakt door Activision Blizzard. Voor de remaster van de game die oorspronkelijk uit 2000 stamt worden twee beta's georganiseerd. Spelers die de game in de pre-order hebben staan, mogen dit weekend al met de game aan de slag. Een open beta volgt een weekje later.
De Diablo 2 Resurrected closed beta gaat vrijdag 13 augustus van start voor spelers die de game in de pre-order hebben staan. De beta wordt beschikbaar gemaakt op ieder platform, behalve de Switch. Zo wordt duidelijk via Blizzard.com. Wie de closed beta wil spelen op Xbox-platformen moet wel beschikken over Xbox Live Gold, een voorwaarde die niet voor de open beta een week later geldt. PlayStation Plus is voor beide beta's niet nodig op PlayStation-platformen.
De Diablo 2 Resurrected beta data en tijden zijn als volgt:
  • Vrijdag 13 augustus vanaf 19:00 uur tot Dinsdag 17 August 19:00 uur, voor iedereen die Diablo II: Resurrected of de Diablo Prime Evil Collection heeft gepre-ordered. Pre-loaden van de beta is mogelijk op 11 augustus.
  • Vrijdag 20 augustus vanaf 19:00 uur tot Maandag 23 August 19:00 uur, voor iedereen. Pre-loaden van de beta is mogelijk op 17 augustus op consoles en vanaf 18 augustus op PC.
diablo 2 resurrected andarielf1628668188

Diablo 2 Resurrected beta data

Voor spelers die met beide beta's aan de slag willen is er extra goed nieuws. De savedata van de closed beta wordt namelijk meegenomen naar de open beta. Helaas wordt de savedata van de beta die eerder dit jaar werd gehouden niet meegenomen naar de closed beta. Voor de beta is in ieder geval geen level cap voor spelers, maar is het nog wel onbekend of alle progressie meegenomen wordt naar de uiteindelijke release van de game.
Diablo 2 Resurrected komt op 23 september uit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en PC.

Populair Nieuws