Sonic Frontiers krijgt gratis demo op Nintendo Switch

News
vrijdag, 06 januari 2023 om 13:30
sonic frontiersf1641293140
In november bracht Sega Sonic Frontiers uit, een gloednieuw deel in de Sonic the Hedgehog-franchise. Voor iedereen die Sonic’s nieuwste game misschien gemist heeft: Sega heeft nu een demo uitgebracht voor de game op Nintendo Switch. Het zou spelers de kans moeten geven om te zien wat Frontiers te bieden heeft en hoe het verschilt van eerdere Sonic-games! Lezers die de demo willen bekijken, kunnen deze downloaden in de Nintendo Switch eShop.
Sonic Frontiers heeft een aantal grote wijzigingen aangebracht in de gevestigde formule, door enorme open zones toe te voegen die je kan verkennen en gevechten die zijn geïnspireerd door de Sonic-films van Paramount. De kritische ontvangst van Sonic Frontiers was over de hele linie gemengd, hoewel fans over het algemeen meer positieve dingen te zeggen hadden in vergelijking met eerder Sonic-games.
sonic frontiersf1650456200
Fans die besluiten om de game te spelen zullen blij zijn met de extra content voor de game in 2023. Sega heeft onthuld dat de game dit jaar drie contentupdates krijgt. De eerste twee updates lijken aan de kleine kant en voegen functies toe zoals een jukebox en een fotomodus. De derde update ziet er echter uit als een behoorlijk grote verandering, met nieuwe speelbare personages en nieuwe verhaalinhoud. Het vooruitzicht om te spelen als personages als Tails en Knuckles is best spannend, maar het beste nieuws is dat al deze content gratis zal zijn!
Sonic Frontiers is beschikbaar op Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 PlayStation 5 en pc.

Populair Nieuws

Laatste Reacties