Stranger Things-ster Sadie Sink teaset 'emotioneel' einde

News
vrijdag, 06 januari 2023 om 12:30
strangerthings strangerthings4 9 01 53 00 15f1682072589
Netflix is begonnen met het schrijven van het vijfde en laatste seizoen van Stranger Things en het lijkt erop dat het een wilde rit gaat worden. Stranger Things overtrof zichzelf met seizoen 4 van de serie met veel tragische sterfgevallen en een hoofdpersoon dat ernstig gewond raakte.
Nu seizoen 5 op het punt staat om gefilmd te worden, zal het zeker emotioneel zijn voor de cast en crew. Nu heeft een belangrijk castlid onthuld hoe iedereen zich voelt bij het laatste seizoen. Tijdens een recente verschijning op Today onthulde Stranger Things-ster Sadie Sink dat 'het emotioneel zal worden, dat weet ik zeker'. Ze ging zelfs in detail in op haar emoties tijdens het filmen.
“Het wordt verschrikkelijk,” vertelde Sink aan Today. “Deze kinderen, de hele cast en crew, het voelt als familie. Mensen zeggen het de hele tijd, maar ik meen het echt. En dan te bedenken dat we een beetje afscheid moeten nemen. Het is eng en verdrietig, maar ik vind het spannend om verder te gaan naar het volgende hoofdstuk.”
068 ra02 strangerthings s4universal base na 00 zxx 1f1672995257

Reis met elkaar afsluiten

De makers van Stranger Things, Ross en Matt Duffer, hebben onlangs onthuld dat hun pitch voor het nog te filmen vijfde seizoen een tranentrekker was. Hoewel we waarschijnlijk nog een tijdje moeten wachten om het vijfde seizoen te zien, onthullen de makers van Stranger Things in een interview dat het emotioneel zal worden. Zoals Ross eerder aan The Wrap vertelde, liet de pitch van hem en zijn broer Matt de leidinggevende van Netflix huilen.
“Luister. Het is ons proces, maar het is net alsof we ons echt op één seizoen tegelijk proberen te concentreren”, legt Duffer uit “We hebben een schets voor seizoen 5 en we hebben het op Netflix gepitcht met een goede reactie. Ik bedoel, het was moeilijk. Het is het einde van het verhaal. Ik zag leidinggevenden huilen die ik nog nooit eerder heb zien huilen en het was wild. Het heeft niet alleen met het verhaal te maken, maar het is moeilijk te beseffen dat we allemaal na zeven jaar ons reis met elkaar moeten afsluiten.”
Stranger Things seizoen 4 werd opgesplitst in twee verschillende delen. De eerste 7 afleveringen werden in juni gestreamd op Netflix en werden gevolgd door twee extra afleveringen in juli. Na seizoen 4 heeft de streamingdienst aangekondigd dat seizoen 5 het laatste seizoen van Stranger Things zal zijn.

Populair Nieuws