Sommige spelers hebben Resident Evil 4 Remake al in handen

News
zondag, 12 maart 2023 om 12:00
resident evil 4 remake leonf1666177668
Resident Evil 4 Remake komt officieel uit op 24 maart, maar toch hebben sommige spelers de game al in handen. Er wordt dan ook gewaarschuwd om voorzichtig te zijn op social media als je geen spoilers wil zien.
YouTuber Dusk Golem deelde het nieuws op Twitter. ‘’Resident Evil 4 Remake is 100% uit in het wild. Ik heb een aantal clips op een paar plekken gezien waar mensen me over geïnformeerd hebben. Ik zal ze niet delen, maar als je spoilers wilt vermijden, is dit het moment om voorzichtig te zijn.’’
‘’Hoewel ik er zeker van ben dat Capcom binnenkort begint met het verwijderen, stel ik voor om voorzichtig te zijn op social media en sites voor het delen van video’s. Sommige met automatische aanbevelingen, zoals Twitter, TikTok, Instagram etc. zijn misschien degenen waar je het meest voorzichtig mee moet zijn, maar er zijn manieren om termen te blokkeren.’’

Resident Evil 4 Remake demo nu te spelen

Hoe de game bij sommige spelers al terecht is gekomen is nog niet duidelijk. Als je zelf niet kan wachten om de game te spelen, maar jij niet een van de gelukkigen bent die de game al in handen heeft, kun je in ieder geval aan de slag met de demo. De demo heet Chainsaw demo en is te vinden in de PlayStation Store, de Xbox Store en op Steam.
De demo heeft trouwens een aparte moeilijkheidsgraad die alleen in de demo te verkrijgen is, de Mad Chainsaw Mode. Het is niet helemaal duidelijk hoe je deze modus triggert, maart het lijkt erop dat elke keer als je de demo opstart er een kans is dat de Mad Chainsaw Mode wordt aangeboden.