'Solo: A Star Wars Story krijgt Disney Plus-serie'

  Het lijkt erop dat het verhaal van Solo: A Star Wars Story een staartje krijgt. Er gaan namelijk geruchten rond dat het verhaal van de jonge Han Solo een vervolg krijgt in de vorm van een serie op het streamingplatform Disney Plus. Lucasfilms lijkt dus nog niet helemaal klaar met deze andere kijk op het Star Wars universum.

  Op pad met Lando Calrissian

  Hoewel Solo: A Star Wars Story het niet zo goed deed in de bioscopen tijdens de release in 2018, lijkt Lucasfilms nog niet uitgekeken te zijn op de wereld die in de film is opgezet. Er gaan al langer geruchten over nieuwe materie omtrent Han Solo en zijn verleden, maar sinds kort worden die geruchten steeds hardnekkiger. Het lijkt er namelijk op dat Disney voor haar nieuwe streamingplatform wil inzetten op een serie die zich focust op Lando Calrissian. Het bedrijf lijkt de samenwerking met acteur Donald Glover graag voort te willen zetten door zijn karakter uit de Solo film uit te diepen met een eigen avontuur.

  Dit alles staat nog verre van vast, maar het is een goed teken dat Disney de mogelijkheden bekijkt om zich verder te verdiepen in het Star Wars-universum. Los van het idee van een serie over Lando, komen er ook berichten binnen dat juist Darth Maul en het Crimson Dawn syndicaat dat hij runt de focus krijgt in een aparte serie. Welke kant de Disney Plus-serie op gaat is dus nog gissen, maar meer avonturen met Darth Maul klinkt alles behalve vervelend.

  Disney Plus stampvol met Star Wars content

  Hopelijk horen we snel meer van Disney wat betreft een nieuwe Star Wars serie, want na het succes van The Mandalorian zijn veel fans hongerig voor meer content. Met bulten actie en natuurlijk de schattige Baby Yoda, wist de Disney Plus-serie al snel hordes fans te vergaren.

  Een tweede seizoen is al in ontwikkeling en er wordt ook druk gewerkt aan een serie over Obi-Wan Kenobi, dus Disney heeft genoeg in de pijplijn zitten waar fans naar uit kunnen kijken. Wij keken al even voorruit en droomden over wat wij allemaal in seizoen 2 van The Mandalorian willen zien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.