Komt er toch nog een zesde seizoen van Lucifer?

  We waren al helemaal voorbereid om afscheid te nemen van Lucifer, maar nu blijkt toch dat dit misschien nog niet nodig zal zijn. TVLine heeft namelijk onthuld dat Netlix en Warner Bros. Television in gesprek zouden zijn om de populaire serie nog een zesde seizoen te geven.

  John P. Fleenor/Netflix

  Afgelopen jaar is het aangekondigd dat het vijfde seizoen van Lucifer het laatste zal worden. Dit seizoen zal in totaal 16 afleveringen krijgen en worden opgesplitst in twee delen. Het is nog niet bekend wanneer seizoen 5 beschikbaar zal zijn, maar we weten wel dat de opnames nog in volle toer zijn. Zo is er onlangs een korte video verschenen op Reddit waar we een kleine blik achter de schermen krijgen.

  Het is nog niet bevestigd of Netlix Lucifer een zesde seizoen zal geven, maar we kunnen in ieder geval hopen. Het is overigens niet de eerste keer dat de duivelse serie gered is. Lucifer viel eerst onder FOX. Na drie seizoenen besloot de zender dat Lucifer gecanceld zou worden maar hier was de grote fanbase van de serie het er niet mee eens. Fans kwamen massaal in opstand en begonnen een online campagne door de hashtag #SaveLucifer te delen op sociale media. Gelukkig pakte Netflix de serie op en bracht seizoen 4 uit, gevolgd door de aankondiging dat seizoen vijf er ook zou komen en dat dit het laatste seizoen zal zijn.

  Lucifer vertelt het verhaal over de duivel zelf, Lucifer Morningstar. Omdat hij zich verveelt en ongelukkig is als Lord of Hell verlaat hij de hel en vertrekt naar Los Angeles waar hij zijn troon verruilt voor een nachtclub. Al snel ontmoet hij detective Chloe Dekker en al snel komen de twee in de vreemdste situaties terecht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.