SkyShowtime onthult Originals en exclusieve titels voor 2024

News
maandag, 04 december 2023 om 10:30
large wheel 16x9f1641571389
SkyShowtime heeft een voorproefje van de programmering voor 2024 gegeven. Daarbij zijn nieuwe Originals en exclusieve titels onthuld. SkyShowtime-CEO Monty Sarhan en Chief Content Officer Kai Finke deelden deze primeur tijdens een paneldiscussie op de Content London conferentie.
SkyShowtime krijgt in 2024 een aantal opvallende originals, zoals de Zweedse misdaadthrillerserie Veronika, exclusief beschikbaar voor streaming in alle SkyShowtime-markten. Met sterren als Alexandra Rapaport en Tobias Santelmann, belooft deze serie, gemaakt door Katja Juras en Anna Lindblom, een boeiende ervaring met een paranormaal tintje. De premièredatum wordt volgend jaar bekendgemaakt.
Een andere in het oog springende aankondiging is dat The Tattooist of Auschwitz een SkyShowtime Original wordt. Deze mini-serie, gebaseerd op de wereldwijde bestseller van Heather Morris, heeft sterren als Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel en Melanie Lynskey.
SkyShowtime breidt niet alleen uit op het gebied van Originals, maar belooft ook exclusieve content. Leden kunnen zich verheugen op series als The Curse, The Envoys Seizoen 2, Apples Never Fall, Halo Seizoen 2, Knuckles, The Lovers, Mary & George, Ted, en The Woman in the Wall.

Ook veel films

Naast de vele series belooft 2024 ook een indrukwekkende reeks bioscoopfilms, waaronder Asteroid City van Wes Anderson, Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, en voor het ietwat jongere publiek PAW Patrol: The Mighty Movie.
Sarhan benadrukt SkyShowtime's toewijding aan hoogwaardige entertainment, waarbij hij enthousiast uitkijkt naar de lancering van nieuwe Originals, exclusieve series en kaskrakers in 2024. SkyShowtime is beschikbaar via verschillende platforms voor €6,99 per maand, met een gratis proefperiode van 7 dagen.