'Showtime werkt aan spin-off series van Dexter en Billions'

News
dinsdag, 07 februari 2023 om 16:30
dexter new bloodf1675773705
Dexter en Billions zijn twee van de meest succesvolle series die Showtime heeft geproduceerd. De zender is daarom nu naar verluidt bezig met spin-offs shows van de populaire namen.
Als we denken aan grote productiehuizen op het gebied van series, dan duiken nu vooral namen als HBO, Netflix en Disney op. Showtime is lange tijd één van de grootste namen geweest in de branche, met name dankzij het succes van shows als Dexter. De zender wil daarom die glorietijden herbeleven door spin-off series te maken van de best bekeken shows. Dat meldt The Washington Journal.
Het plan komt van Paramount Global, dat het moederbedrijf is van Showtime. Paramount heeft eerder namelijk succes behaald met een soortgelijk plan voor de franchise Yellowstone. Naast Yellowstone zelf is er namelijk ook een prequel serie 1883 gekomen en na het succes daarvan is de prequel serie 1923 van start gegaan eind 2022. Daarnaast zijn er nog eens plannen voor twee andere spin-off shows.
Voor Billions is naar verluidt het plan om maar liefst vier nieuwe series te maken, waarvan er twee Millions en Trillions gaan heten. Voor Dexter wordt er nagedacht over een prequel, met daarnaast de mogelijkheid voor meer spin-offs gebaseerd op andere karakters in de franchise.

Nieuw einde voor Dexter

Showtime kwam in 2021 ineens al met een nieuw seizoen voor Dexter genaamd Dexter New Blood. Het originele einde van de serie was namelijk allesbehalve geliefd, waardoor er is besloten om het verhaal op een andere manier af te sluiten.

Populair Nieuws