Geen naakte mensen in WandaVision

News
vrijdag, 20 november 2020 om 15:00
wandavisionf1594733115
In een nogal bijzonder gesprek tussen Vision acteur Paul Bettany en Comedy Central’s Josh Horowitz, kwam het gesprek uiteindelijk op een wel heel bijzonder onderwerp. De edele delen van Vision. Josh Horowitz was totaal niet bang om te vragen naar Hoe het er daar beneden allemaal uitzag bij Vision. Paul Bettany vond dit gelukkig niet erg en ging gewoon mee in het gesprek.

Geen naakte mensen in WandaVision

Nadat Paul Bettany begon over Watchmen, waarin naaktheid voorkomt, kwam Horowitz met de vraag of er in WandaVision ook naakte mensen te zien zullen zijn. Zoals we al veerwachten van de Marvelserie is dat natuurlijk niet het geval. Paul Bettany zegt dan ook dat dit niet voor zal komen in de serie, maar dat hij wel snapt dat mensen zich afvragen of Vision überhaupt wel een geslachtsdeel heeft.

Welke kleur?

Bettany geeft aan dat dit wel het geval is, waarna Horowitz zich niet kan inhouden en vraagt welke kleur deze dan wel niet is. Volgens Paul Bettany heeft Vision zijn bloedeigen paarse editie. Ook geeft hij aan dat Vision zijn dichtheid kan veranderen, dus eigenlijk zelf kan bepalen hoe zijn lichaamsvormen eruitzien.
Paul Bettany is lyrisch over de WandaVision serie en verteld Horowitz zelfs dat hij de baas van Marvel Studios, Kevin Feige, nog nooit zo enthousiast gezien heeft als bij het ontwikkelen van deze serie. Volgens Bettany nemen ze een enorme stap in het universum en wordt het echt bizar. De keuzes die Marvel maakt tijdens het maken van WandaVision zagen we nooit eerder.
Wij kunnen absoluut niet wachten tot WandaVision uitkomt. Wat verwachten jullie van de serie?

Populair Nieuws

Laatste Reacties