Heftige zelfmoordscène uit Suicide Squad onthuld

  Afgelopen week is het nieuws eruit gekomen dat er een Zack Snyder-versie is van Justice League die in 2021 op HBO Max zal verschijnen. Door dit nieuws zijn er fans van Suicide Squad die ook benieuwd zijn naar David Ayers oorspronkelijke kijk op de film uit 2016. Nu blijkt dat er wel een hele heftige scène uit de film is gehaald.

  Warner Bros

  Originele, sinistere versie van Suicide Squad

  Nu bekend is gemaakt dat HBO Max de langverwachte 'Zack Snyder Cut' van Justice League in 2021 op de gloednieuwe streamingdienst zal zetten, begonnen fans zich af te vragen hoe het met een andere DC-film zat, namelijk Suicide Squad. Het schijnt dat de originele versie van Suicide Squad er een stuk anders uit zou zien. Zo zouden er meer verbanden zijn met de Justice League en zou er een andere slechterik zijn. Regisseur David Ayer onthuld de laatste tijd een hoop informatie over hoe de originele versie er eigenlijk uit had moeten zien.

  De regisseur heeft onlangs op een vraag op Twitter gereageerd. Een fan vroeg hoe het nou precies zat met Monster T. die werd gespeeld door hiphop artiest en acteur Common. Hij vroeg zich af of er in de originele versie van de film meer van zijn personage te zien was. David Ayer beantwoordde deze vraag door te vertellen dat het oorspronkelijk een veel langere scène had moeten zijn. Ook onthulde hij dat de bekende schurk Joker Monster T. dwingt tot zelfmoord. Verder liet David Ayer weten dat deze scene al opgenomen was. Fans zijn inmiddels begonnen met het verspreiden van de hashtag: '#ReleaseTheAyerCut' op Twitter. Er zouden nog veel meer scènes zijn die de film uiteindelijk niet hebben gehaald, voornamelijk veel scènes van Jared Leto die The Joker speelde.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.