Komt Legacy of Kain terug op PS5?

  Volgens nieuwe online rapporten zou Square Enix mogelijk kunnen samenwerken met Bluepoint om Legacy of Kain terug te brengen. Dat zou betekenen dat een klassieker weer opnieuw te spelen is op de next-gen console.

  Bluepoint is uitgegroeid tot een specialist als het gaat om remakes en remasters. Bluepoint heeft voorheen aan Shadow of the Colossus voor PS4, Gravity Rush Remastered en Uncharted Collection gewerkt.

  Volgens een online rapport op 4Chan zouden Square Enix en Bluepoint samenwerken aan Legacy of Kain. Vermoedelijk komt deze naar de volgende generatie console.

  Dark Souls

  De gameplay zou enige aanpassingen krijgen, om het een modern tintje te geven. Zo wordt beweerd dat het doel van Square Enix is, ​​om het dichter bij een systeem te brengen dat lijkt op de huidige Souls-games. Uiteraard zal het wel nog een avonturenspel blijven.

  De Dark Souls referentie lijkt al helemaal interessant gezien de geruchten die gaan over dat Bluepoint wellicht aan een Demon Souls remake zou werken.

  Innovatief

  Hoe de remake van Legacy of Kain eruit gaat zien is nog onbekend, maar de verwachtingen liggen wel degelijk hoog. De Playstation 5 ondersteunt 8K-resolutie, ray-tracing-technologie en heeft veel snellere laadtijden.

  In Spider-Man op een PS4 Pro kan het bijvoorbeeld meer dan 15 seconden duren om snel van de ene locatie naar de andere te reizen. De PS5 daarentegen kan dezelfde taak in minder dan een seconde aan.

  Werelden kunnen ook met veel hogere snelheden worden weergegeven, wat meer snelheid in games zou moeten brengen.

  DualSense-controller

  De nieuwe controller zou verschillende sensaties geven tijdens het gamen. Zo zou je verschillende sensaties moeten voelen tijdens het rennen in zand, zwemmen in water of lopen over een houten brug.

  De DualSense profiteert ook van adaptive triggers, wat zeer gunstig is voor schietspellen. De adaptive triggers bieden verschillende weerstandsniveaus, afhankelijk van de in-game-ervaring. De spanning neemt bijvoorbeeld toe bij het afvuren van een boog.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.